Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El IV Concurs de Monòlegs de Rubí ja té finalistes El pròxim divendres 25 a les 22 h se celebrarà la gran final. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El IV Concurs de Monòlegs de Rubí ja té finalistes

El pròxim divendres 25 a les 22 h se celebrarà la gran final.
Domingo Granados, Jaume Rofes i “Felip” són els tres finalistes de les sessions prèvies de la quarta edició del concurs “Aquí no et prendrem per boig. IV Concurs de Monòlegs de Rubí” que participaran a la final del pròxim divendres 25 de juliol al Bar d’en Greg (c. Alt, 3) a les 22 hores.

El jurat del concurs, integrat per Jordi Carné i Ivan Carpio, monologuistes rubinencs que són també els presentadors de la final, i per Antoni García, guanyador del III Concurs de monòlegs de Rubí, farà un sorteig el mateix dia de la final per escollir l’ordre d’actuació dels tres monologuistes que podran o bé repetir el monòleg que van presentar a la semifinal o bé presentar-ne un de nou.

L’edició d’aquest any, en què hi han participat 8 monologuistes, té una important novetat respecte a altres edicions, ja que, a més del primer premi de 1000 €, també hi hauran premis per al segon i tercer classificats, que rebran 200 i 100 euros, respectivament.