Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup fotogràfic local El Gra inaugura una mostra col·lectiva a la sala l’Antiga Estació L’exposició tanca la proposta d'aquest equipament municipal que ha acollit un total de cinc mostres d’artistes locals. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El grup fotogràfic local El Gra inaugura una mostra col·lectiva a la sala l’Antiga Estació

L’exposició tanca la proposta d'aquest equipament municipal que ha acollit un total de cinc mostres d’artistes locals.
L’exposició Col·lectiva del Grup fotogràfic El Gra, que s’inaugurarà aquest dijous a les 19.30 h, tanca el cicle d’exposicions d’aquest any de la Sala d’exposicions l’Antiga Estació, que al llarg de dotze mesos ha estat dedicat a difondre la cultura local amb un total de cinc mostres realitzades per les seves respectives entitats rubinenques amb mostres d’escultura, dansa i pintura.

L’entitat cultural Grup fotogràfic El Gra presenta una exposició de fotografies amb una varietat de propostes de diferents membres del grup que farà que els visitants puguin veure obres de caire individual però que suposen una expressió conjunta de l’eclecticisme d’aquest col·lectiu. A més, la mostra pretén ser una eina representativa dels diferents estils i visions artístiques dels socis/es i aficionats del col·lectiu i es desenvolupa en dos períodes diferenciats: el primer, del 17 de novembre a l’11 de desembre, mostrarà un recull de fotografies de temàtica lliure dels membres del Gra; mentre que en el segon, la ciutat de Rubí serà l’eix central de la proposta fotogràfica que també acollirà treballs dels diferents membres del col·lectiu.

Els integrants del grup fotogràfic han programat també altres activitats a la mateixa sala d’exposicions, com una xerrada de l’artista Miquel Planchart sobre la percepció tridimensional a traves de la visió estereoscòpica, dins del cicle anomenat Explica’ns el teu rollo, el dijous 24 de novembre a les 20 h, i el lliurament de premis de la gimcana fotogràfica que organitzen anualment i que tindrà lloc dijous 1 de desembre a les 19.30 h.

L'exposició es pot visitar del 17 de novembre al 31 de desembre, cada dimecres, dijous, divendres i dissabte de 17.30 a 21 h; diumenges i festius, d'11 a 14 h i de 17 a 21 h (dilluns i dimarts tancat). Dintre de l’horari especial de Nadal, els dies 25 i 26 de desembre l’Antiga Estació romandrà tancada al públic.