Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El gel dificulta la circulació viària i de vianants a Rubí L’home que va caure ahir al carrer Mallorca continua ingressat a l’Hospital Mútua de Terrassa amb pronòstic reservat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El gel dificulta la circulació viària i de vianants a Rubí

L’home que va caure ahir al carrer Mallorca continua ingressat a l’Hospital Mútua de Terrassa amb pronòstic reservat.
El gel i les baixes temperatures han complicat la circulació tant de vehicles com de vianants a la ciutat de Rubí durant les darreres 24 hores. Diversos ciutadans han relliscat i han caigut a terra com a conseqüència de les clapes de gel que s’han format en alguns punts de la ciutat.

El cas més greu va tenir lloc ahir al matí al carrer Mallorca, quan un home va caure i va donar-se un cop al cap. El ferit, a qui li sortia força sang d’una orella, va ser traslladat en ambulància a l’Hospital Mútua de Terrassa. L’home es troba ingressat en aquest centre amb un traumatisme cranioencefàlic. Tot i que està fora de perill, el seu estat és greu.

En el moment dels fets, un agent de la Policia Local es trobava en aquesta via reservant part de la calçada per a instal·lar-hi una tarima per als vianants.

Una altra dona també va caure ahir al matí després de relliscar per culpa del gel que es va formar a la vorera del carrer General Castaños, just davant del supermercat Mercadona. Les lesions que va patir no van precisar el seu ingrés en cap centre sanitari.

A la Rambla del Ferrocarril també es van formar clapes de gel que van posar en perill el pas dels vianants, especialment en aquelles zones properes als parterres. En aquesta via es van produir diverses caigudes, tot i que cap persona va patir lesions d’importància.
La circulació de vehicles dins la ciutat també es va veure notablement afectada per culpa de les baixes temperatures i el gel.

La Policia Local i el servei de Protecció Civil van escampar sal en aquelles calçades i voreres més afectades, especialment a les entrades d’edificis públics, com ara centres sanitaris i escoles.

La neu ha arribat al Vallès Occidental

Tot i que a Rubí no va caure cap floc de neu, la comarca es va veure molt afectada per la nevada d’ahir. L’autopista C-16 i la carretera C-58 a partir de Vacarisses van quedat tallades al trànsit durant unes quantes hores. En aquest mateix municipi es va suspendre el transport escolar i algunes línies d’autobús van quedar afectades per la presència de neu i gel a la calçada.

La neu també va fer acte de presència a Rellinars, provocant diversos problemes de circulació, tot i que no va ser necessari tallar cap carretera.

Des de les 7 h del matí d’ahir, el Vallès Occidental va estar en alerta taronja al pla NEUCAT. A partir del migdia ja no hi havia risc de neu ni de pluja engelant, és a dir, aquelles gotes de pluja que es congelen quan arriben a terra.