Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Duo Klarimba inicia el Cicle de Música de Cambra de 2011 El primer dels sis concerts programats es farà aquest divendres 25 de març a les 21 hores a l’Escola Municipal de Música Pere Burés. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Duo Klarimba inicia el Cicle de Música de Cambra de 2011

El primer dels sis concerts programats es farà aquest divendres 25 de març a les 21 hores a l’Escola Municipal de Música Pere Burés.
Un concert amb el Duo Klarimba, format per la japonesa Tomoko Katayama (piano) i l’alemany Volker Mauruschat (marimba) al 2002, interpretaran diverses peces musicals (Enric Ferrer Busquets, Ruben L. Someso, Nils Rohwer i Jens Schliecker, Francisco Tarrega i Ney Rosauro i Astor Piazzolla), en el primer dels concerts del XVI Cicle de Música de Cambra Especial 30è aniversari que l’Escola de Música Pere Burés inicia aquest divendres 25 de març a l’auditori Alicia de Larrocha. Els concerts, que són tots gratuïts, comencen a les 21 hores.

Els següent dos concerts programats seran els dijous 7 i 28 d’abril, a la mateixa hora, i comptaran amb un dels pianistes catalans amb més prestigi a nivell internacional, Antoni Besses, el dijous 7, que interpretarà un concert en dues parts amb peces de J. S. Bach, F. Schubert i F. Liszt, i amb el Duo Entre’Acte, el dia 28 d’abril, que oferiran un concert amb flauta travessera i guitarra.

La resta de concerts, programats pels dies 5 i 19 de maig, seran a càrrec del Quintet del Conservatori del Liceu que interpretaran el Quintet per a piano i cordes en fa menor de l’Opus 34 de Brahms; el grup Aula Lírica i el Dúo Satz, integrat pels músics Òscar Alabau (violoncel) I Ricard Rovirosa (piano), respectivament.

A més, aquest cicle commemoratiu del 30è aniversari de la creació de l’Escola de Música inclourà també la interpretació de l’òpera Don Pasquale de Donizetti que, encara que no es correspon amb el format de música de cambra, s’oferirà de manera extraordinària per tal que el públic pugui gaudir de les sonoritats de tots els instruments simfònics així com de les veus dels solistes. El lloc i la data d’aquest espectacle, que anirà a càrrec d’Aula Lírica amb Alícia Ferrer, Aníbal Gil, Alberto Cazes, Xavier Fernández i Carlos Cremades, estan pendents de confirmació.