Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El documental guanyador dels últims premis Goya “Garbo, el espia” obre el nou cicle de Cinema VO La nova temporada conclourà l’11 de juny. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El documental guanyador dels últims premis Goya “Garbo, el espia” obre el nou cicle de Cinema VO

La nova temporada conclourà l’11 de juny.
“Garbo, el espia. El hombre que salvo al mundo”, dirigit per Edmon Roch, és un documental sobre espies i agents dobles, secrets i mentides, memòria i oblit, fet amb fragments de pel·lícules de Hollywood, material d'arxiu, entrevistes i efectes digitals, amb una estructura que força a l’espectador a triar la seva particular interpretació sobre la veritat de Joan Pujol, l’espia que va salvar el món. Aquesta projecció, que va ser la guanyadora del Premi al Millor Documental dels Premis Goya 2010, es la proposta que obre el nou Cicle de Cinema en Versió Original a La Sala, el pròxim divendres 9 d’abril a les 22 hores.

Les pel·lícules de les pròximes setmanes del mes d’abril són les angleses Buscando a Eric de Ken Loach (16 d’abril) i Cheri de Stephen Frears (23 d’abril), i l’espanyola Àgora d’Alejandro Amenabar (30 d’abril).

Altres projeccions que es podran veure els mesos següents són Invictus de Clint Eastwood, la comèdia dramàtica francesa El erizo i el drama francés Un profeta, i l’espanyola “Nacidas para sufrir”, entre d’altres.