Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El documental 'Després de les aigües' es projectarà de nou per als alumnes de les escoles de la ciutat Fins el mes de març s’han programat diversos passis perquè els estudiants de 7 centres educatius puguin visionar la pel·lícula sobre la rierada del 25 de setembre de 1962. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El documental 'Després de les aigües' es projectarà de nou per als alumnes de les escoles de la ciutat

Fins el mes de març s’han programat diversos passis perquè els estudiants de 7 centres educatius puguin visionar la pel·lícula sobre la rierada del 25 de setembre de 1962.
A partir del dimecres, 16 de gener, es tornarà a projectar el documental “Després de les aigües” per als alumnes de les escoles de la ciutat. Un total de 7 centres educatius rubinencs s’han mostrat interessats a visionar la pel·lícula, que recull el testimoni de setze persones que van viure la tràgica nit del 25 de setembre de 1962.

El muntatge, elaborat per la Cresta Produccions i amb la col·laboració a la producció de l’Ajuntament de Rubí, mostra imatges de la rierada i de la reconstrucció de la ciutat. En l’audiovisual també hi han participat alumnes de l’escola 25 de Setembre, qui a través de les seves preguntes fan de fil conductor del documental.

La pel·lícula es projectarà a l'auditori de la Biblioteca municipal Mestre Martí Tauler fins el mes de març per als alumnes de les escoles. Durant les projeccions hi haurà la presència d’un membre de la comissió tècnica del 50è aniversari de la rierada per explicar què s’ha fet al llarg del 2012 per commemorar aquests fets, així com membres de l’equip tècnic del documental.

A l’estrena de “Després de les aigües”, el passat mes de setembre, hi van assistir prop de 1.600 persones.