Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El documental “Després de les aigües” es reestrena al Museu Municipal el Castell L’Ajuntament de Rubí ha programat tres noves projeccions els dies 11, 19 i 25 d’octubre a l’auditori del museu https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El documental “Després de les aigües” es reestrena al Museu Municipal el Castell

L’Ajuntament de Rubí ha programat tres noves projeccions els dies 11, 19 i 25 d’octubre a l’auditori del museu
L’èxit del documental “Després de les aigües”, que es va estrenar el passat 22 de setembre, al teatre municipal La Sala, el qual van poder veure més de 1.600 persones, ha portat a l’Ajuntament de Rubí i a la productora La Cresta a programar noves projeccions de la pel·lícula durant el mes d’octubre. L’objectiu és que tots els ciutadans i ciutadanes que vulguin, puguin tenir l’opció de veure la filmació.

Les noves sessions es faran totes a l’Auditori del Castell Ecomuseu Urbà (c. del Castell s/n), els dies 11, 19 i 25 d’octubre de 2012, a les 20 hores. Per poder veure el documental cal disposar de l’entrada, la qual es pot recollir a partir del dia 9 d’octubre, al Punt d’Informació de Rubí, (c. Historiador Serra, s/n Edifici Antiga Estació), en horari de dilluns a divendres de 10 a 13.30 hores i de 16.45 a 20.15 hores, i dissabte de 10 a 13.30 hores ). L’entrada és gratuïta.

El documental recull el testimoni de setze persones que van viure aquella tràgica nit del 25 de setembre de 1962, amb imatges dels fets i de la reconstrucció de la ciutat, i amb la participació d’alumnes de l’escola del 25 de Setembre, qui a través de les seves preguntes fan de fil conductor de la pel•lícula.

Podeu veure el teaser del documental a www.rubi.cat/rierada