Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Dia de la convivència a Ca n’Oriol compta amb la participació d’unes 10.000 persones L’alcaldessa de Rubí visita a les entitats locals que celebren aquest Dia d’Andalusia amb altres entitats d’arreu de Catalunya. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Dia de la convivència a Ca n’Oriol compta amb la participació d’unes 10.000 persones

L’alcaldessa de Rubí visita a les entitats locals que celebren aquest Dia d’Andalusia amb altres entitats d’arreu de Catalunya.
El Dia de la convivència al Parc de Ca n’Oriol, l’acte central del Dia d’Andalusia a Rubí, ha comptat en aquesta nova edició amb la participació d’unes 10.000 persones arribades d’arreu de Catalunya per commemorar a la nostra ciutat el dia de la seva terra. Un any més, Ca n’Oriol ha estat l’espai que ha acollit aquesta celebració que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, qui va donar la benvinguda als milers d’assistents de tot arreu i els va recordar que en aquestes trobades compartides és on es “comparteixen valors i respecte, la base d’una convivència sòlida i una cohesió social a prova de qualsevol incident que pugi produir-se” i que en dies com el d’ahir “és quan compartim de forma generosa amb tothom, que es la millor prova de solidaritat que es pot donar”.

Posteriorment, l’alcaldessa va recórrer les instal·lacions del parc per saludar als integrants de les diferents entitats de la ciutat que celebraven la festa amb música i balls. Carme Garcia va estar acompanyada per altres regidors del consistori, el president de la FECAC, Francisco García, el delegat de les Comunidades Andaluzas de Catalunya, València i Balears, Francisco Javier Gomar, la diputada delegada de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, Mònica Querol, i el conseller de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluís Cleries.

A més, dissabte al matí, l’alcaldessa va participar en l’acte de l’ofrena floral a Blas Infante a la plaça d’Andalusia amb la participació dels portaveus de la resta de forces polítiques presents al consistori, i representants de la Coordinadora de Entidades Andaluzas de Rubí (CECAR) que han organitzat una desena d’activitats a la ciutat durant el cap de setmana per tal de commemorar aquest dia.