Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Dia de l’arbre autòcton se celebrarà el pròxim 27 de novembre al Bosc de Ca n’Oriol Es plantaran més d’un centenar d’exemplars petits de pins pinyoners, roures i alzines, així com glans i unes 75 arbustives de sotabosc. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Dia de l’arbre autòcton se celebrarà el pròxim 27 de novembre al Bosc de Ca n’Oriol

Es plantaran més d’un centenar d’exemplars petits de pins pinyoners, roures i alzines, així com glans i unes 75 arbustives de sotabosc.
Aquest diumenge, 27 de novembre, se celebra l’11ª plantada del Dia de l’arbre autòcton. En aquesta edició, la plantada es tornarà a fer al bosc de Ca n’Oriol, com l’any passat, amb l’objectiu de fomentar i promoure la repoblació d’espècies vegetals en aquesta zona.

En total es plantaran més d’un centenar d’arbres autòctons petits: una trentena de pins pinyoners d’entre 1 i 1,25 metres d’alçada, una quarantena de roures d’entre 80 cm i 1 metre i una quarantena més d’alzines de la mateixa alçada. També es plantaran glans i unes 75 arbustives de sotabosc.

L’11ª edició del Dia de l’arbre autòcton tindrà lloc el diumenge, 27 de novembre, a partir de les 11h al bosc de Ca n’Oriol. Concretament, l’activitat es durà a terme a la zona compresa entre l’IES Estatut i el bosc, molt a prop de l’emplaçament on va tenir lloc la plantada de l’ any passat, en la qual hi van participar unes 300 persones.

Tots els participants rebran un diploma d’agraïment. El consistori ha penjat cartells informatius a les escoles de primària i secundària de la ciutat, convidant els infants a participar en la plantada.