Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El despreniment de part d’una façana al c/ Víctor Català fereix lleument una menor La Policia Local de Rubí ha acordonat la zona i els Bombers han sanejat la paret afectada, a l’espera que els tècnics municipals n’avaluïn l’estat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El despreniment de part d’una façana al c/ Víctor Català fereix lleument una menor

La Policia Local de Rubí ha acordonat la zona i els Bombers han sanejat la paret afectada, a l’espera que els tècnics municipals n’avaluïn l’estat.
La façana d’un edifici situat al c/ Víctor Català va patir un petit despreniment ahir al vespre, cap a les 19.25 h. La Policia Local de Rubí va acudir al lloc dels fets i va acordonar les immediacions de l’immoble amb cintes policials i tanques per delimitar i prohibir el pas a la zona afectada. Paral·lelament, els Bombers van iniciar les tasques de sanejament de la paret malmesa.

Un dels fragments que es va desprendre de la façana va causar una ferida lleu al cap d’una menor, que va ser traslladada en ambulància a l’Hospital de Terrassa i poques hores més tard ja va poder marxar a casa.

Al llarg del dia d’avui, els serveis tècnics municipals avaluaran si cal prendre alguna mesura més a la façana.