Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El darrer incendi a Ca n’Oriol crema tres mil metres quadrats de matolls i pi blanc El foc obliga a desallotjar la Finca Font del Ferro durant una hora per prevenció https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El darrer incendi a Ca n’Oriol crema tres mil metres quadrats de matolls i pi blanc

El foc obliga a desallotjar la Finca Font del Ferro durant una hora per prevenció

Segons informa la Policia Local, el foc es va detectar ahir a les 12:51 h quan una de les seves patrulles va veure fum al Km 13 de la E-9, a 150 m de la benzinera La Pausa, direcció Barcelona.

La ràpida actuació de bombers i cossos de policia va permetre controlar el foc abans de les 14 h, tot i que s’anava propagant molt ràpid, quedant-se a només 50 m de la benzinera i a menys de 20 metres dels dos dipòsits de combustible de la Finca Font del Ferro. La proximitat del foc amb l’equipament municipal va fer que es desallotgés la finca per precaució durant una hora. Segons policia local no s’han produït altres danys materials o personals.

Les causes del foc, que ha cremat tres mil metres quadrats de vegetació, encara es desconeixen. Aquest és el tercer incendi a Ca n'Oriol durant el darrer mes de juliol.