Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consorci de Turisme celebra aquest dimarts a Rubí una jornada de treball amb empresaris de la comarca Fins ara s’han inscrit una quarantena de participants que, al llarg del matí, mantindran unes 150 entrevistes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Consorci de Turisme celebra aquest dimarts a Rubí una jornada de treball amb empresaris de la comarca

Fins ara s’han inscrit una quarantena de participants que, al llarg del matí, mantindran unes 150 entrevistes.
El Castell Ecomuseu urbà de Rubí acollirà aquest dimarts el II Workshop intern de Turisme organitzat pel Consorci de Turisme del Vallès Occidental, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí. La presidenta del Consorci, Olga Olivé, i el regidor d’Identitat i Projecció Exterior del consistori rubinenc, Martí Pujol, obriran la jornada, a la qual es preveu que assisteixin a l’entorn de 40 empreses de la comarca. La sessió serà un espai de trobada interempresarial i permetrà generar xarxes de treball que vinculin entre sí les empreses de la comarca i els agents públics.

La sessió estava oberta a empreses privades del sector turístic, a ajuntaments i altres entitats públiques i privades que gestionen turisme i ha tingut molt bona acollida entre el sector privat, amb prop de 40 empreses inscrites fins al moment, les quals mantindran un total d’unes 150 entrevistes al llarg del matí.

La jornada té com a objectius fomentar la cooperació público-privada, facilitar espais de treball entre els agents del sector turístic del Vallès Occidental, consolidar els vincles entre el sector privat, el Consorci de Turisme i els seus membres i donar a conèixer els serveis que pot oferir el Consorci a l’empresa privada. A més, en aquesta jornada es presentaran les línies estratègiques de promoció i comercialització de productes turístics.