Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El conseller Nadal visita Rubí Joaquim Nadal, acompanyat de l'alcaldessa, Carme García, ha visitat les obres d’urbanització de la cobertura dels FGC i el barri del Pinar. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El conseller Nadal visita Rubí

Joaquim Nadal, acompanyat de l'alcaldessa, Carme García, ha visitat les obres d’urbanització de la cobertura dels FGC i el barri del Pinar.
El conseller de Política Territorial i Obres Públiques i portaveu del Govern, Joaquim Nadal, acompanyat de l’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha visitat les obres d’urbanització de la cobertura dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Rubí. El conseller també ha visitat el barri del Pinar. Aquest barri ha estat beneficiari de la tercera convocatòria d’ajuts de la Llei de barris amb un projecte que comportarà una inversió de 6,6 MEUR, dels quals el DPTOP n’aportarà el 50%.

L’alcaldessa, Carme García, ha aprofitat la visita del Conseller a Rubí per mostrar-li “in situ” els terrenys on l’Ajuntament projecta fer un complex d’oci i serveis, a l’espai que envolta l’edifici Rubí + D. Joaquim Nadal s’ha referit a aquest projecte com “una forma de construir la ciutat del demà” després que l’espai de continuació al Rubí + D, la nova rambla que es construeix “és ja un projecte de l’avui”.

Més informació