Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell dels Infants de Rubí col·labora en l’edició d’un llibre solidari de l’Escola 25 de Setembre El llibre, que es presentarà el dijous 11 d’abril al Castell, es posarà a la venda per obtenir ingressos per a dues ONG de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Consell dels Infants de Rubí col·labora en l’edició d’un llibre solidari de l’Escola 25 de Setembre

El llibre, que es presentarà el dijous 11 d’abril al Castell, es posarà a la venda per obtenir ingressos per a dues ONG de la ciutat.
El Consell dels Infants de Rubí ha participat en l’edició del llibre “Aula 25 – Especial Educació i Cultura”, que commemora el 10è aniversari de la revista de l’Escola 25 de Setembre. Es tracta d’un monogràfic en el qual hi han participat diversos professionals del món de la cultura. A través d’una setantena d’articles, contes, relats, entrevistes i, fins i tot, una recepta de cuina, els autors han posat sobre el paper diversos pensaments, experiències i vivències relacionades amb l’educació i la cultura.

El llibre s’ha pogut editar gràcies, en part, als 40 euros que el Consell dels Infants de Rubí ha lliurat al projecte, aconseguits amb la venda de pastissos i dolços durant la darrera jornada de la Xarxa Cívica i Solidària. El projecte també ha rebut altres aportacions econòmiques ciutadanes de caràcter individual fetes a través de la xarxa.

“Aula 25 – Especial Educació i Cultura” es presentarà el dijous 11 d’abril al Museu Municipal Castell – MMUC a les 19h. A l’acte hi participaran alguns dels col·laboradors del llibre, com la cantant i actriu Helena Miquel, els músics Litus i Sergio Ortiz, aquest últim membre dels Smoking Stones, la periodista Mª Alba Gilabert, l’estudiant rubinenca i membre del Consell dels Infants Maria Paricio, el mestre Jordi Zacarés i la directora de l’Escola 25 de Setembre, Núria Chipell.

Entre les persones que han col·laborat en aquest projecte també hi ha el cantant Gerard Quintana i les escriptores Imma Monsó i Rosa Regàs, entre d’altres molts mestres, músics, periodistes, actors i cantants. El pare d’un alumne de l’escola ha fet la il·lustració de la portada.

El miler d’exemplars editats d’'Aula 25 – Especial Educació i Cultura' es posarà la venda coincidint amb la Diada de Sant Jordi. Els diners que es recaptin es destinaran a les entitats rubinenques Entreveïns – ASAV i Rubí Solidari, així com al projecte educatiu de la Fundación Gomaespuma. El llibre es podrà adquirir a les llibreries rubinenques El Racó del Llibre i L’Ombra.

La feina del Consell dels Infants
Durant aquest trimestre, els membres del Consell dels Infants de Rubí han estat preparant un document per a la Diputació de Barcelona on expliquen com és la ciutat i quines característiques, indrets i curiositats, entre d’altres, té el municipi. El document s’ha batejat amb el títol “Rubí amb ulls d’infant”.