Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell de la Gent Gran de la ciutat planteja a l’alcaldessa les seves prioritats per aquest 2010 El Ple del Consell de la Gent Gran es reuneix un cop a l’any a l’Ajuntament per plantejar les seves necessitats com a ciutadans. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Consell de la Gent Gran de la ciutat planteja a l’alcaldessa les seves prioritats per aquest 2010

El Ple del Consell de la Gent Gran es reuneix un cop a l’any a l’Ajuntament per plantejar les seves necessitats com a ciutadans.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha celebrat aquesta setmana el Ple anual amb els membres del Consell de la Gent Gran de la ciutat, en què els 11 assistents a la sessió li van plantejar els seus reptes pel que fa als aspectes a millorar a la nostra ciutat per aquest col·lectiu de població.

En el transcurs de la sessió plenària, els membres van demanar impulsar la seva projecció pública a la ciutat per tal d’ampliar la participació del seu col·lectiu en els debats i poder explicar a la ciutadania quines són les seves prioritats i acords pel que fa a les millores proposades pels membres d’aquest consell ciutadà.

D’altres temes que van plantejar a l’alcaldessa van ser la posada en marxa del nou hospital i quines especialitats mèdiques hi haurà en aquest nou centre, quina és la previsió d’acabament del nova zona esportiva de La Llana, la possibilitat d’organitzar sortides d’un dia i projectar un cop a la setmana una pel·lícula específica per a la gent gran les tardes dels dissabtes, potenciar el manteniment dels carrers i la neteja de la ciutat així com el tema de civisme i poder col·laborar en la mobilitat a la ciutat.

El Consell Consultiu de la Gent Gran de Rubí, integrat per 16 consellers, és un òrgan de participació de la gent gran de Rubí que informa a l’Ajuntament de Rubí, i és informat per aquest, de tots els temes de ciutat que afecten a aquest col·lectiu del nostre municipi, com ara mobilitat, sanitat, participació, cultura, habitatge, recursos socials, etc. Actualment, el consell està estructurat en una Comissió General, que es reuneix un cop al mes, una Comissió Permanent que es reuneix cada trimestre, i un Ple anual que es fa a l’Ajuntament.