Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El concurs de petons de Ràdio Rubí aporta 532 quilos d’aliments al banc d’aliments d’Entre veïns L’acció solidària que l’emissora va organitzar per Sant Jordi va recaptar 150 euros. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El concurs de petons de Ràdio Rubí aporta 532 quilos d’aliments al banc d’aliments d’Entre veïns

L’acció solidària que l’emissora va organitzar per Sant Jordi va recaptar 150 euros.
Gràcies als 82 petons que els rubinencs i rubinenques es van fer per Sant Jordi davant les càmeres de Ràdio Rubí, s’han recollit 150 euros per comprar aliments per l’entitat local Entre veïns. Tot i que l’emissora demanava un euro per instantània, l'estand dels petons de la ràdio va rebre parelles, famílies i amics que van aportar molt més que aquesta quantitat a la guardiola solidària.

L’establiment Condis Mariona ha volgut sumar-se a la iniciativa i ha aportat 150 euros més en productes del seu establiment. D’aquesta manera, el banc dels aliments ha rebut un lot de productes de primera necessitat, adquirits a Condis Mariona, per valor de 300 euros. En total, han estat 532 quilos d’aliments en paquets de llet, farina, arròs, llegum, pasta i galetes.

El Banc d'Aliments d'Entre Veïns està patint en els últims mesos una manca important de productes ja que el Banc d'Aliments europeu ha disminuït considerablement les seves aportacions. Actualment, aquesta entitat dóna suport a 40 famílies rubinenques i gestiona 7 pisos tutelats.

L’equip del programa “Les Divines” ha triat el petó col·lectiu de l’IES Duc de Montblanc com a guanyador del concurs i rebrà, simbòlicament, una ampolla de cava i una caixa de bombons. A més, els petons de Jordi Viaplana i Laura Rodellar i David Rodríguez i el seu gos han estat designats finalistes del concurs.