Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Concurs d'aparadors comercials de Nadal ja té finalistes 53 establiments han participat a la segona edició del certamen convocat per la regidoria de Comerç https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Concurs d'aparadors comercials de Nadal ja té finalistes

53 establiments han participat a la segona edició del certamen convocat per la regidoria de Comerç
Ja es coneixen els cinc finalistes del Concurs d’aparadors comercials de Nadal, convocat per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Rubí. El jurat ha escollit els aparadors dels establiments Pica-pica, de l’avinguda Barcelona; Pepi Vega, del carrer Cal Gerrer; L’hort de la Carmeta, de l’avinguda Estatut; Gemma’s Estilistes, de l’avinguda Josep Ferrer i Domingo; i S. Guirao, del Mercat Municipal, com els millors de les seves respectives zones comercials. A partir d’ara s’obren nou dies perquè la ciutadania pugui votar pel seu favorit i decidir d’aquesta manera el guanyador absolut del certamen, que s’endurà un premi total de 900 euros.

53 establiments de tota la ciutat han participat a la segona edició del Concurs d’aparadors comercials. Per triar el millor aparador de cada zona, premiat amb 400 euros, el jurat format per persones vinculades al món del comerç, l’aparadorisme i el disseny n’ha tingut en compte l’originalitat, el grau de vinculació entre la temàtica nadalenca i la presentació del producte propi, la il·luminació i la utilització de materials reciclats o reciclables.

Un cop escollits els finalistes, la ciutadania tindrà fins al 28 de desembre per votar el seu aparador preferit. Les butlletes de participació es poden trobar a l’edició d’aquesta setmana del Diari de Rubí, al web www.rubicomerç.cat i als punts de votació: els cinc comerços participants, el Punt d’Informació de l’Antiga Estació i els establiments de la xarxa de pantalles publicitàries Yellow Dot. Entre les persones que votin, se sortejaran targetes Comerç-Ciutat Rubí carregades amb diners, gentilesa de la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí.

El millor aparador de Rubí es farà públic als mitjans de comunicació locals el dia 3 de gener. La Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí es posarà en contacte amb els guanyadors de les targetes Comerç-Ciutat Rubí per fer-los-hi l’entrega.