Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Comissionat prepara més de 70 cursos d'informàtica i internet amb programari lliure Per sisè any consecutiu el Comissionat per a la Societat de la Informació de l'Ajuntament de Rubí organitza cursos d’informàtica i Internet adreçats a tota la població. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Comissionat prepara més de 70 cursos d'informàtica i internet amb programari lliure

Per sisè any consecutiu el Comissionat per a la Societat de la Informació de l'Ajuntament de Rubí organitza cursos d’informàtica i Internet adreçats a tota la població.
Dins la campanya de formació en noves tecnologies d’enguany trobareu des de cursos bàsics d’informàtica i Internet per a ciutadans i ciutadanes que encara no s’han iniciat en aquests temes, fins a cursos d’ofimàtica, tractament d’imatges o creació de webs adreçats en aquelles persones que ja utilitzen les noves tecnologies i vulguin adquirir nous coneixements o descobrir el programari lliure.

A tots els cursos s’utilitzarà programari lliure i el sistema operatiu GNU/Linux, alternativa per la qual el Comissionat va apostar definitivament a la campanya del 2006. També, com cada any, hi haurà cursos adreçats a grups específics de dones i de majors de 60 anys, cursos adreçats a entitats i cursos per als usuaris del Centre de Dia i de la Finca Font del Ferro.

La programació dels cursos i les dates definitives d’inscripció es publicaran a començaments de setembre. Està previst que els cursos s’iniciïn el proper octubre i finalitzin el juny del 2008, i que el període d’inscripcions comenci a mitjans de setembre.

Trobareu més informació sobre el contingut dels cursos a la plana www.rubidigital.cat/formacio