Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Comissionat de Política Lingüística engega un servei d’avisos d’errades lingüístiques Tothom qui vulgui pot col·laborar a través de la web del CPL. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Comissionat de Política Lingüística engega un servei d’avisos d’errades lingüístiques

Tothom qui vulgui pot col·laborar a través de la web del CPL.
Un dels objectius del Comissionat de Política Lingüística (CPL) de l’Ajuntament de Rubí és promoure i incentivar l’ús de la llengua catalana entre els comerços, empreses i entitats de la nostra ciutat. Per això, en col·laboració amb el Servei Local de Català, se’ls ofereix informació sobre les normatives lingüístiques vigents i assessorament i suport per a un millor ús de la llengua catalana.

Seguint aquesta línia d’actuacions, el CPL ha engegat un nou servei d’avisos d’errades lingüístiques i convida tota la ciutadania a col·laborar-hi. Mitjançant el formulari que hi ha al web del comissionat, aquells ciutadans i ciutadanes que trobin errades en webs, cartells o fullets de qualsevol comerç, empresa o entitat de Rubí podran comunicar-ho al CPL, que ho notificarà a la persona interessada. Així mateix, el CPL la redireccionarà al Servei Local de Català que, de manera gratuïta, l’assessorarà per resoldre aquella qüestió o qualsevol altra necessitat lingüística.