Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club Natació Rubí realitza amb èxit un simulacre d’evacuació per núvol tòxic de clor a les instal·lacions de Can Rosés A l’exercici, que es va dur a terme el divendres al migdia, hi van participar 20 treballadors i una vuitantena d’usuaris. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Club Natació Rubí realitza amb èxit un simulacre d’evacuació per núvol tòxic de clor a les instal·lacions de Can Rosés

A l’exercici, que es va dur a terme el divendres al migdia, hi van participar 20 treballadors i una vuitantena d’usuaris.
El Club Natació Rubí va realitzar divendres al migdia un simulacre d’evacuació per núvol tòxic de clor a les instal·lacions municipals que gestiona a Can Rosés. L’objectiu d’aquest exercici era actualitzar el seu Pla d’autoprotecció tot adequar-lo al nou Decret 82/2010 del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

Una vintena de treballadors del club i una vuitantena d’usuaris que en aquell moment estaven practicant esport a les instal·lacions van participar al simulacre. L’exercici va consistir en recrear la formació d’un núvol tòxic de clor a la zona tècnica del club que es propagava pels conductes de ventilació fins a la piscina principal. El simulacre es va portar a terme amb èxit, supervisat per tècnics competents acreditats per la Generalitat, que ara elaboraran un informe per millorar el Pla d’autoprotecció.

Aquest ha estat el primer simulacre d’aquest tipus que s’ha realitzat a les instal·lacions de Can Rosés. En compliment de la normativa es realitzarà un simulacre cada any, on es recrearan diferents escenaris d’emergència. Paral·lelament, el personal del club ha rebut formació teòrica i pràctica per garantir la seguretat de tots els usuaris en cas que es produeixi qualsevol incident a les instal·lacions.

El Club Natació Rubí agraeix la participació dels socis i usuaris de la instal·lació, que durant el simulacre van col·laborar d’una manera molt activa, sabent que era un exercici que permetrà millorar la seguretat de tots.