Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CIT prioritza el pla de senyalització integral dels parcs i polígons industrials de Rubí - Sant Cugat - Cerdanyola Els 174.000 € de pressupost doblen els de l’any passat i per primer cop s’inclou una partida d’inversions. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El CIT prioritza el pla de senyalització integral dels parcs i polígons industrials de Rubí - Sant Cugat - Cerdanyola

Els 174.000 € de pressupost doblen els de l’any passat i per primer cop s’inclou una partida d’inversions.

L’alcaldessa de Rubí, Carme García, acompanyada de l’alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, i l’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, ha presentat les actuacions prioritàries del CIT per aquest any 2010. Prioritats que passen per “una aposta clara per l’economia productiva” que es visualitza amb l’execució d’un Pla integral de senyalització dels Parcs d’activitat econòmica de la zona CIT que serà assumida pel propi consorci de promoció de la B-30 si no arriben els ajuts del FEDER que s’han demanat.

L’alcalde de Sant Cugat ha apuntat que “es van definir accions prioritàries i ara és quan s’ha de visualitzar la feina”, mentre que l’alcaldessa de Cerdanyola considera que el CIT és una bona eina “on sumem per vertebrar, per apropar les polítiques econòmiques i donar impuls a les polítiques sostenibles”.

Altres línies d’actuació passen per impulsar i donar suport a l’associacionisme empresarial, enfortir les relacions amb els centres d’investigació, universitats i altres organitzacions que conformen la societat del coneixement com a vèrtex dels nodus CIT.

El CIT, segons ha explicat l’alcaldessa, es convertirà en un portal de referència per a tots els agents que operen en el territori mitjançant la xarxa d’internet. Es posicionarà com a un territori econòmic i del coneixement potent i capdavanter, aprofitarà la tecnologia i les possibilitats de la xarxa, com a portal de recursos i serveis a l’abast d’empreses i institucions, punt de trobada d’empreses, mitjà de comunicació i canal de promoció per atraure inversions cap al territori CIT.

Finalment, com a eix prioritari en aquest context de crisi, el CIT ha previst l’organització d’esdeveniments i accions destinats al foment de l’activitat econòmica, que esdevindran una porta d’accés per als negocis, la inversió i la innovació.

Dades sobre el territori CIT

111 km2
Prop de 211 mil habitants (padró 2009)
1.901 habitants per km2, per sobre de la mitjana comarcal
La població del territori CIT s’ha incrementat un 31 % en la darrera dècada (1999-2009) (el creixement mig a la comarca va ser del 20 %)
La mitjana d’edat de la població és de 37,45 anys
26 polígons industrials
6.291 empreses
79.551 treballador/es
15.481 autònoms