Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CIT organitza una jornada per apropar els serveis d'ACC1Ó a les empreses Tindrà lloc el 25 d’abril a les 11.30 hores a l’auditori d’EsadeCreàpolis. En l’acte es presentaran els programes i serveis que aquesta agència de la Generalitat ofereix enguany per al suport a la competitivitat de les empreses. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El CIT organitza una jornada per apropar els serveis d'ACC1Ó a les empreses

Tindrà lloc el 25 d’abril a les 11.30 hores a l’auditori d’EsadeCreàpolis. En l’acte es presentaran els programes i serveis que aquesta agència de la Generalitat ofereix enguany per al suport a la competitivitat de les empreses.
L’Auditori d’EsadeCreàpolis acollirà el proper dimecres 25 d’abril, a partir de les 11:30 hores, una jornada adreçada a les empreses ubicades al Catalonia Innovation Triangle (CIT). L’objectiu és apropar els serveis que ofereix l’agència de la Generalitat ACC1Ó en suport a la competitivitat de les empreses catalanes. Les inscripcions, que són gratuïtes, s’han d’efectuar al web http://agenda.acc10.cat/agenda/default.php?id=7226.
L’acte comptarà amb les intervencions del secretari d’ACC1Ó, Joan Romero, que explicarà el Pla d’Actuacions Industrials i Empresarial del Govern de la Generalitat (2012-2014), i la gerent de l’àrea d’Orientació i Creixement Empresarial d’ACC1Ó, Cristina Serradell, que exposarà els programes i serveis d’aquesta agència de suport empresarial.

ACC1Ó
És l’agència de la Generalitat especialitzada en el foment de la innovació i la internacionalització empresarial i compta amb una xarxa de 34 oficines arreu del món. Recull l’experiència i el coneixement de més de 20 anys de les trajectòries del CIDEM i del COPCA desenvolupant programes i serveis de suport de l’empresa com ara suport al creixement dels negocis, impuls a l’exportació, millores de producte amb innovació i tecnologia, assessorament financer, entre d’altres.

CIT (Catalonia Innovation Triangle)
És el consorci a través del qual les empreses, les universitats, els centres de recerca i desenvolupament i els municipis de la B30 (Rubí, Cerdanyola i Sant Cugat) sumen forces per impulsar el teixit econòmic del territori. Estan en marxa diversos projectes en l’àmbit de la mobilitat i la gestió de zones empresarials; la posada a disposició de més i millors serveis i facilitats per a les empreses; la potenciació conjunta de la capacitat de compatir coneixement; i la captació de negoci, inversions i empreses de l’exterior.