Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Circ Cric acaba a Rubí la gira del seu nou espectacle “Els racons de la memòria” L’alcaldessa i Tortell Poltrona han rebut als nens i nenes del col·legi 25 de setembre en una de les visites que els escolars fan al consistori. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Circ Cric acaba a Rubí la gira del seu nou espectacle “Els racons de la memòria”

L’alcaldessa i Tortell Poltrona han rebut als nens i nenes del col·legi 25 de setembre en una de les visites que els escolars fan al consistori.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, i Tortell Poltrona han presentat el nou espectacle del Circ Cric “Els racons de la memòria” que arribarà a la ciutat els pròxims 2 i 3 d’abril, on posaran el punt final a aquesta gira 2011 que va començar a les Illes Balears. Carme García ha expressat la seva satisfacció per tenir aquest espectacle a la ciutat “que ha fet canviar el concepte de circ i ha donat un salt qualitatiu important a partir d’espectacles com el que desenvolupa el Circ Cric”.

Per la seva banda, Tortell Poltrona, que va ser pregoner de la Festa Major de Sant Pere de la nostra ciutat l’any 2000, ha volgut agrair “l’esforç que fan els ajuntaments per portar a les seves ciutats espectacles culturals de qualitat” i ha explicat que “Els racons de la memòria” és un espectacle adreçat al públic familiar “que inclou una antologia de diversos números, alguns que fa temps que faig, altres que fa temps que no feia i alguns de nous, acompanyat de la meva orquestra de tota la vida ”.

Aquest nou espectacle del Circ Cric està integrat per esquetxos que han fet història en els més 35 anys de treball del seu creador, Tortell Poltrona; es tracta d’un passeig per les emocions viscudes al llarg de tot aquest període on passat i present es fonen per donar pas al futur. Amb Tortell Poltrona, acompanyat de la pallassa blanca, la srta Titat, i d’una orquestra amb piano, acordió, saxos, flauta travessera, flautí, baix elèctric i percussions, el públic podrà gaudir d’un espectacle circense clàssic amb acròbates, malabaristes, pallassos, i algunes sorpreses més en què la música juga un paper important.
Jaume Mateu, conegut com a Tortell Poltrona des de l’any 1979, és un comediant que ha recorregut tot el món de la mà de seu circ i de l’ONG Pallassos sense fronteras, creada l’any 1993 per portar les rialles als nens i nenes que viuen en països que pateixen situacions de conflicte bèl·lic o catàstrofes naturals.

A més, l’alcaldessa i Tortell Poltrona han compartit una estona divertida amb el grup d’alumnes de l’Escola 25 de Setembre que avui han visitat el consistori, dintre de l’activitat periòdica de les escoles de la ciutat “Coneguem l'Ajuntament”.

Els horaris de les funcions seran el dissabte 2 d’abril a les 18 h i el diumenge 3 a les 11.30 h i a les 17.30 h, al Parc de Ca n’Oriol i les entrades es poden adquirir de forma anticipada a la web del Circ Cric o a la taquilla del circ 2 hores abans de cada funció.