Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cementiri amplia l'horari de visites davant la celebració de Tots Sants L'Ajuntament també ha ampliat el servei de bus fins al recinte el 30 d'octubre i l'1 de novembre en horari de matí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Cementiri amplia l'horari de visites davant la celebració de Tots Sants

L'Ajuntament també ha ampliat el servei de bus fins al recinte el 30 d'octubre i l'1 de novembre en horari de matí.
Amb la celebració de Tots Sants, durant tota la setmana i fins el dimarts, 1 de novembre, el cementiri municipal amplia l’horari de visita de 9 a 18h. A partir del dimecres, 2 de novembre, es tornarà a l’horari habitual (de 9 a 12 i de 15 a 18h de dilluns a dissabte; i de 9 a 14h diumenges i festius).

Enguany, al llarg de tot el dia de Tots Sants, els usuaris del cementiri podran escoltar un repertori de música gregoriana amb l’objectiu d’ambientar la jornada. L’any passat aquesta iniciativa s’organitzava per primera vegada al municipi, però no es va poder realitzar amb motiu de la pluja. A les 12h, hi haurà una missa de difunts a la capella del cementiri.

Reforç del servei d’autobusos durant dos dies

L’Ajuntament de Rubí posa a disposició dels usuaris del cementiri un servei d’autobusos tant diumenge, 30 d’octubre, com el dia de Tots Sant, dimarts 1 de novembre. El recorregut d’aquest bus s’ampliarà amb una freqüència de pas al voltant de cada mitja hora durant aquests dos dies, en horari de matí.

El recorregut és el següent: Carretera de Sabadell, Carretera de Terrassa, Prat de la Riba, Doctor Robert,, Maximí Fornés, Sant Joan, Espoz i Mina, Historiador Serra, Rambleta de Joan Miró, Passeig de les Torres, Avinguda Can Cabanyes, Passeig Ferrocarril, Inventor Edison, Tres d'Abril, Carretera de Sant Cugat, Cervantes, Cal Gerrer, Magí Ramentol, Calderon de la Barca, Nostra Sra. de Lourdes, avinguda Olimpíades, Sevilla, Primer de Maig, Ctra. de Sabadell, fins el Pinar passant pel Cementiri.

Les sortides del Pinar són el minut 55 de cada hora, de 8.55 a 14.55h, i les de l'Estació Vella el minut 23 de cada hora, de 8.23 a 14.23h, passant per Can Cabanyes aproximadament el minut 25. A més hi ha els viatges habituals de la línia 1, amb sortides del Pinar el minut 25 de cada hora, i de l'estació entre els minuts 49 i 51 segons l'hora.