Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cementiri amplia l’horari amb motiu de la festivitat de Tots Sants Fins a l’1 de novembre, l’equipament estarà obert de 9 a 18 h de forma ininterrompuda. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El cementiri amplia l’horari amb motiu de la festivitat de Tots Sants

Fins a l’1 de novembre, l’equipament estarà obert de 9 a 18 h de forma ininterrompuda.
Per tal de facilitar als ciutadans i ciutadanes les visites habituals amb la Festivitat de Tots Sants, el cementiri de Rubí ampliarà el seu horari de visita fins a l’1 de novembre. Així, tota aquesta setmana fins al divendres 1, les persones que ho desitgin podran anar al cementiri des de les 9 a les 18 h de forma ininterrompuda. L’ampliació de l’horari es fa per tal d’esponjar el gran volum de persones que visiten la instal·lació municipal durant aquests dies. A més durant aquest dies, l’ambientació al cementiri es farà, com és habitual, mitjançant l’audició de música sacra i religiosa, mentre que la pregària pels difunts tindrà lloc el divendres 1 de novembre, a les 17h, al mateix cementiri.

Durant tota la jornada de Tots Sants, hi haurà un servei especial d’autobús urbà que connectarà la rambleta de Joan Miró (davant del Rubí+D) amb el cementiri. El servei, que serà gratuït, funcionarà entre les 9 i les 18 h i tindrà una freqüència de pas de 15 minuts.

A partir del 2 de novembre, l’equipament municipal tornarà a obrir durant el seu horari habitual, de dilluns a dissabte, de 9 a 12 h i de 15 a 18 h; i diumenge de 9 a 14 h.