Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cementiri amplia horari la pròxima setmana amb motiu de la festivitat de Tots Sants Els ciutadans podran desplaçar-se fins al recinte en autobús de forma gratuïta durant aquest dies. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El cementiri amplia horari la pròxima setmana amb motiu de la festivitat de Tots Sants

Els ciutadans podran desplaçar-se fins al recinte en autobús de forma gratuïta durant aquest dies.
Com és tradicional per Tots Sants, el cementiri municipal de Rubí ampliarà l’horari de visita durant la propera setmana, és a dir, del 25 d’octubre a l’1 de novembre. Durant aquests dies, el recinte estarà obert de 9 h del matí a 18 h de la tarda, de manera ininterrompuda.

A partir del dimarts 2 de novembre, la instal·lació recuperarà el seu horari habitual (de dilluns a dissabte, de 9 a 12 h i de 15 a 18 h; i diumenges, de 9 a 14 h. Els festius, recordem, el cementiri està tancat).

Durant les jornades del 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre, l’ambientació al cementiri es farà, com cada any, mitjançant l’audició de música sacra i religiosa.

La pregària pels difunts que ofereix habitualment el mossèn de la Parròquia de Sant Pere amb motiu d’aquesta festivitat tindrà lloc el dilluns, 1 d’octubre, a les 17h de la tarda, al mateix cementiri.

Reforç del servei d’autobús per Tots Sants

Durant tota la jornada de diumenge 31 d’octubre i dilluns 1 de novembre hi haurà un servei especial d’autobús urbà que connectarà la Rambleta de Joan Miró (davant del Rubí D) amb el cementiri. Aquest servei serà gratuït per a tots els usuaris i usuàries.

Tant diumenge com dilluns, el servei funcionarà entre les 8.45 h i les 18.15 h. Diumenge 31 d’octubre, la freqüència de pas serà de 30 minuts, mentre que el dia 1 de novembre (Tots Sants), serà de només un quart d’hora (15 minuts).

Les parades d’aquest servei especial d’autobús per Tots Sants són:
  1. Sentit cementiri: Rambleta de Joan Miró, rotonda de l’Escardívol, carretera de Terrassa (CAP Mútua de Terrassa), c/ Zamenhoff, c/ Bailén, C-1413a, Can Rosés industrial i cementiri.
  2. Sentit centre: Cementiri, Can Rosés industrial, C-1413a, c/ Bailén, c/ Sardana, c/ Pau Claris, c/ Cadmo, Ajuntament de Rubí, c/ Maximí Forners, c/ Sant Joan, c/ Espoz i Mina i Rambleta de Joan Miró.