Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cementiri amplia horari amb motiu de la festivitat de Tots Sants Els ciutadans podran desplaçar-se fins al recinte en autobús de forma gratuïta el dia 1 de novembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El cementiri amplia horari amb motiu de la festivitat de Tots Sants

Els ciutadans podran desplaçar-se fins al recinte en autobús de forma gratuïta el dia 1 de novembre.
Com és tradicional en aquesta època de l’any, el cementiri de Rubí amplia el seu horari de visita durant els dies previs a Tots Sants. Entre el dilluns 22 d’octubre i el divendres 2 de novembre, el recinte estarà obert de 9h a 18h de manera interrompuda. Enguany, aquest horari excepcional amb motiu de Tots Sants es torna a iniciar un cap de setmana abans del que és habitual, amb l’objectiu d’esponjar el gran volum de persones que visiten la instal·lació municipal durant aquests dies.

El dissabte 3 de novembre, el cementiri recuperarà el seu horari habitual (de dilluns a dissabte, de 9h a 12h i de 15h a 18h; i diumenges, de 9h a 14h. Els festius, recordem, el recinte està tancat).

A partir del dissabte 27 d’octubre, l’ambientació al cementiri es farà, com cada any, mitjançant l’audició de música sacra i religiosa. La pregària pels difunts que ofereix habitualment el mossèn de la Parròquia de Sant Pere amb motiu d’aquesta festivitat tindrà lloc el dijous 1 de novembre, a les 17h, al mateix cementiri.

Reforç del servei d’autobús per Tots Sants
Durant tota la jornada de dijous 1 de novembre hi haurà un servei especial d’autobús urbà que connectarà la Rambleta de Joan Miró (davant del Rubí+D) amb el cementiri. Aquest servei serà gratuït per a tots els usuaris i usuàries. El servei funcionarà entre les 9h i les 18h i la freqüència de pas serà de 15 minuts.

Les parades d’aquest servei especial d’autobús per Tots Sants són:

Sentit cementiri: Rambleta de Joan Miró, rotonda de l’Escardívol, carretera de Terrassa (CAP Mútua de Terrassa), c/ Zamenhoff, c/ Bailén, C-1413a, Can Rosés industrial i cementiri.

Sentit centre: Cementiri, Can Rosés industrial, C-1413a, c/ Bailén, c/ Sardana, c/ Pau Claris, c/ Cadmo, Ajuntament de Rubí, c/ Maximí Fornés, c/ Sant Joan, c/ Espoz i Mina i Rambleta de Joan Miró.