Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cementiri amplia el seu horari amb motiu de la festivitat de Tots Sants Els ciutadans podran desplaçar-se fins al recinte en autobús de forma gratuïta els dies 30 d’octubre i 1 de novembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El cementiri amplia el seu horari amb motiu de la festivitat de Tots Sants

Els ciutadans podran desplaçar-se fins al recinte en autobús de forma gratuïta els dies 30 d’octubre i 1 de novembre.
Com és tradicional en aquesta època de l’any, el cementiri de Rubí amplia el seu horari de visita durant els dies previs a Tots Sants. Entre el dissabte 22 d’octubre i el dimarts 1 de novembre, el recinte estarà obert de 9h del matí a 18h de la tarda de manera ininterrompuda. Enguany, aquest horari excepcional amb motiu de Tots Sants s’iniciarà un cap de setmana abans del que és habitual, amb l’objectiu d’esponjar el gran volum de persones que visiten la instal·lació municipal durant aquests dies.

A partir del dimecres 2 de novembre, el cementiri recuperarà el seu horari habitual (de dilluns a dissabte, de 9h a 12h i de 15h a 18h; i diumenges, de 9h a 14h. Els festius, recordem, el recinte està tancat).

Durant les jornades del 29, 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre, l’ambientació al cementiri es farà, com cada any, mitjançant l’audició de música sacra i religiosa.

La pregària pels difunts que ofereix habitualment el mossèn de la Parròquia de Sant Pere amb motiu d’aquesta festivitat tindrà lloc el dimarts, 1 de novembre, a les 17h de la tarda, al mateix cementiri.

Reforç del servei d’autobús per Tots Sants
Durant tota la jornada de diumenge 30 d’octubre i dimarts 1 de novembre hi haurà un servei especial d’autobús urbà que connectarà la Rambleta de Joan Miró (davant del Rubí+D) amb el cementiri. Aquest servei serà gratuït per a tots els usuaris i usuàries.

Tant diumenge com dimarts, el servei funcionarà entre les 8:45h i les 18h. Diumenge 30 d’octubre, la freqüència de pas serà de 30 minuts, mentre que el dia 1 de novembre (Tots Sants) serà de només un quart d’hora (15 minuts).

Les parades d’aquest servei especial d’autobús per Tots Sants són:

Sentit cementiri: Rambleta de Joan Miró, rotonda de l’Escardívol, carretera de Terrassa (CAP Mútua de Terrassa), c/ Zamenhoff, c/ Bailén, C-1413a, Can Rosés industrial i cementiri.

Sentit centre: Cementiri, Can Rosés industrial, C-1413a, c/ Bailén, c/ Sardana, c/ Pau Claris, c/ Cadmo, Ajuntament de Rubí, c/ Maximí Fornés, c/ Sant Joan, c/ Espoz i Mina i Rambleta de Joan Miró.