Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Celler inaugura aquest divendres una exposició fotogràfica de Carles Mercader La mostra, titulada 'Massa fosca', es podrà visitar fins al proper 27 de juliol a la sala Cèsar Martinell https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Celler inaugura aquest divendres una exposició fotogràfica de Carles Mercader

La mostra, titulada 'Massa fosca', es podrà visitar fins al proper 27 de juliol a la sala Cèsar Martinell
El Celler acollirà a partir d’aquest divendres 6 de juny i fins al 27 de juliol l’exposició fotogràfica Massa fosca, a càrrec de l’artista rubinenc Carles Mercader. La inauguració de la mostra tindrà lloc a les 19 h i anirà acompanyada d’un recital de poemes de Vicenç Altaió.

Massa fosca reflecteix tres anys d’investigació artística durant els quals Carles Mercader ha tingut ocasió de viatjar al Japó i a la Xina. L’exposició, pensada especialment per al Celler, està formada per vuit imatges de gran format, sis de petites i un audiovisual que recull de forma més àmplia la feina realitzada pel rubinenc.

L’exposició pren el seu títol d’un llibre de poemes de Vicenç Altaió. Mercader va veure en la combinació de paraules Massa fosca una idea suggerent i ambigua que encaixava perfectament amb la seva visió de la fotografia plena de contradiccions. “Viure com a mera excusa per fotografiar. Fotografiar només per sentir nostàlgia del que hem viscut” són algunes de les paraules que utilitza el rubinenc per presentar la seva exposició.

Les fotografies de Carles Mercader es podran veure de forma gratuïta a la sala Cèsar Martinell del Celler fins al proper 27 de juliol. L’equipament obre els divendres de 17 h a 21 h, els dissabtes d’11 h a 14 h i de 17 h a 21 h, i els diumenges d’11 h a 14 h.

Coincidint amb la mostra, Mercader oferirà els dies 14 i 21 de juny, de 18 h a 21 h, el taller La fragmentació del jo contemporani i el retrat fotogràfic: una possibilitat. L’activitat és gratuïta però cal inscriure-s’hi prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça cultura@ajrubi.cat.