Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Celler enceta aquest diumenge un cicle de Vermuts Musicals La programació està organitzada per la regidoria de Cultura amb la col·laboració de Jazz Rubí, el Taller de Músics i el Programa.cat del Departament de Cultura https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Celler enceta aquest diumenge un cicle de Vermuts Musicals

La programació està organitzada per la regidoria de Cultura amb la col·laboració de Jazz Rubí, el Taller de Músics i el Programa.cat del Departament de Cultura
El Celler estrenarà el proper diumenge el nou cicle de Vermuts Musicals que ha programat la regidoria de Cultura amb la col·laboració de l’entitat Jazz Rubí, el Taller de Músics de Barcelona i el Programa.cat del Departament de Cultura de la Generalitat. Els concerts tindran lloc durant vuit diumenges consecutius, entre el 4 de maig i el 22 juny, sempre a les 12.30 h, a la plaça situada a l’entrada del Celler.

La programació de Vermuts Musicals combinarà diferents estils (jazz, swing, funky, bossa nova...) amb l’objectiu d’arribar a un públic ampli, però sempre amb la premissa d’oferir un espectacle de qualitat. Així, passaran per l’escenari del Celler artistes com Big Mama, David Mengual, Luna Cohen o Judit Neddermann, entre d’altres.

El cicle arrencarà aquest diumenge 4 de maig a ritme de bossa nova. La formació Luna Cohen Sextet, encapçalada per la cantant d’origen brasiler Luna Cohen, serà l’encarregada d’estrenar la programació de concerts, que seguirà el dia 11 amb l’actuació de blues de Big Mama. El 18 de maig, li arribarà el torn a l’espectacle Funkejant, a càrrec de la formació Clau de Funk, mentre que el dia 25 Judit Neddermann, Ignasi Cussó i Isaac Coll presentaran la seva proposta de jazz, soul i bossa. L’1 de juny, el protagonisme recaurà en els músics locals, amb l’actuació de l’entitat Jazz Rubí. L’hi seguirà el dia 8 de juny la David Mengual Free Spirit Big Band amb l’espectacle de jazz Vertebrats. El dia 15, la plaça del Celler s’animarà amb el swing de la banda Los 3 Juanetes de Apocadixie; i la programació es tancarà el 22 de juny, una setmana abans de l’inici de la Festa Major, amb una jam-session a càrrec d’Access Quartet Eloi Raso. Tots els concerts seran gratuïts i comptaran amb servei de bar.

El nou cicle de Vermuts Musicals és una de les propostes de la regidoria de Cultura per dinamitzar el Celler durant el primer semestre de l’any. La programació, presentada el passat mes de març, combina modernitat i tradició, i inclou exposicions, espectacles de teatre i música, conferències i tallers, entre d’altres.