Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Celler de Rubí obre les portes amb dues exposicions contemporànies de la Companyia Sarruga i de Pep Borràs Fins al març, unes 800 persones han visitat el nou equipament que ara inaugura programació cultural pròpia. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Celler de Rubí obre les portes amb dues exposicions contemporànies de la Companyia Sarruga i de Pep Borràs

Fins al març, unes 800 persones han visitat el nou equipament que ara inaugura programació cultural pròpia.
La proposta cultural del Celler de Rubí va atreure a moltes persones que s’han apropat al nou equipament per conèixer les exposicions “Insectes” de la Companyia Sarruga, que commemora així el seu 20è aniversari, i les escultures de ferro que l’artista rubinenc Pep Borràs ha donat a la ciutat, i que s’instal·laran en diversos espais urbans per que tota la ciutadania en pugui gaudir-ne. L’alcaldessa de Rubí, acompanyada del director de la companyia Sarruga, Francisco Gutiérrez, i de l’artista Pep Borràs, va visitar ambdues mostres, que “volen omplir aquest espai amb una programació centrada en la cultura contemporània, combinant-la amb altres propostes relacionades amb la cultura del vi, la pagesia i la història més recent de la nostra ciutat, que es podran veure en els pròxims mesos”, segons Carme Garcia. A la inauguració van ser presents nombrosos representants d’entitats culturals de la nostra ciutat.

A més, aquests dues propostes expositives que han inaugurat l’espai es completaran amb dos tallers sobre l’art de la ferralla que Pep Borràs farà els divendres 21 i 28 de març a les 18 h al vestíbul del Celler; i amb un espectacle de carrer de la Companyia Sarruga a la plaça del Celler diumenge 30 de març a partir de les 12 h.
Les dues exposicions, una ubicada a la Sala de les Tines i l’altra a la Sala Cèsar Martinell, es podran visitar fins a finals de mes, cada divendres de 17 a 21 h, dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 21h; i els diumenges d11 a 14 h.

El Celler va obrir les portes al públic el passat 13 de desembre de 2013 després de finalitzades les obres, per tal que les persones que encara no havien vist les instal·lacions des de la seva rehabilitació, passessin a conèixer l’equipament. Des de llavors, i fins al 2 de març d’aquest any, unes 800 persones s’han apropat al Celler per visitar-lo durant els caps de setmana que ha estat obert. Ara, a més de conèixer aquest edifici modernista, es pot compaginar aquesta visita amb qualsevol de les activitats que conformen l’oferta cultural d’aquest equipament.