Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Celler acull aquest dijous la Trobada anual d'arquitectes del Vallès L’arquitecte Manel Larrosa oferirà la conferència “La centralitat de Catalunya, o el Vallès com a ciutat productiva” https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Celler acull aquest dijous la Trobada anual d'arquitectes del Vallès

L’arquitecte Manel Larrosa oferirà la conferència “La centralitat de Catalunya, o el Vallès com a ciutat productiva”
La Delegació del Vallès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, en col·laboració amb l’Ajuntament de Rubí, celebra aquest dijous 10 d’abril al Celler la Trobada anual d’arquitectes del Vallès. L’acte s’iniciarà a les 19 h amb una visita guida a l’edifici. A les 20 h, l’arquitecte urbanista Manel Larrosa oferirà la ponència La centralitat de Catalunya, o el Vallès com a ciutat productiva, que anirà seguida d’un debat amb els assistents. El Col·legi d’Arquitectes ha convidat per a l’ocasió representants de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), les Cambres de Comerç de Sabadell i Terrassa, les patronals CECOT, CIESC i UEI, les associacions B-30 i Fem Vallès, i els principals ajuntaments de la comarca, entre d’altres. Per finalitzar la trobada, s’oferirà un petit refrigeri a partir de les 21.30 h.

Tot i que l’acte és gratuït, les places per a la visita guiada al Celler són limitades. Per aquest motiu, les persones interessades a assistir-hi han de reservar trucant al telèfon 93 731 59 80 o bé enviant un correu electrònic a culturav@coac.net.