Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Catalonia Innovation Triangle (CiT) participa al Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció El SIL se celebra al Recinte de Montjuïc – Plaça Espanya de Fira de Barcelona entre dimarts i dijous d’aquesta setmana. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Catalonia Innovation Triangle (CiT) participa al Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció

El SIL se celebra al Recinte de Montjuïc – Plaça Espanya de Fira de Barcelona entre dimarts i dijous d’aquesta setmana.
El Catalonia Innovation Triangle (CiT), el Consorci per a la promoció i el desenvolupament de la B-30 format pels municipis de Rubí, Cerdanyola del Vallès i Sant Cugat del Vallès, és present aquests dies a la 15ª edició del Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció. Al certamen, que se celebra al Recinte de Montjuïc – Plaça Espanya de Fira de Barcelona del 18 al 20 de juny, hi són presents sectors com els sistemes de transport i logística, infraestructures i immobiliària, magatzematge, equipaments i manutenció, telemàtica, e-business i telecomunicacions, entre d’altres.

El Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció és una plataforma comercial internacional que reuneix, al llarg de tres dies, l'oferta i la demanda del sector de la cadena logística, amb l'objectiu de ser el principal enclavament internacional per als negocis, les relacions comercials d'alt nivell i el coneixement, atraient inversors i compradors de tot aquest sector. Amb la seva presència al SIL, el CiT pretén presentar-se com un territori que reuneix magnífiques condicions per esdevenir un dels entorns d'excel·lència empresarial més avançat dins d'aquest món globalitzat.

El SIL, consolidat a nivell internacional
El Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció és un esdeveniment que, fruit de la complicitat del sector, s’ha consolidat com el punt de referència internacional en el qual hi estan representats tots els sectors de la logística, convertint-se en un pont per als negocis entre Europa, l’Amèrica Llatina, l’Àfrica i el Mediterrani. La 15a edició del SIL es presenta amb l’eslògan 'SIL = a Internacionalitat', que posa de manifest el caràcter internacional del saló, que l'any passat va comptar amb un 45% d'empreses participants internacionals.

En aquesta 15a edició, el networking, els contactes i el coneixement estan més presents que mai a través de la gran oferta comercial que presenten les empreses participants, l’ampli programa de jornades tècniques –que compten amb la participació de les principals figures de la logística de tots els sectors de la Supply Chain– i les diferents trobades empresarials, potenciades amb la creació del Círculo Logístico.

Paral·lelament, aquest any també se celebra l’11è Fòrum Mediterrani de Logística i Transport, una iniciativa pionera que s’ha consolidat com la plataforma anual i el referent de debat sobre els temes d’interès del sector al Mediterrani, així com la 2ª Cimera Llatinoamericana de Logística i Transport, que té l’objectiu de reforçar els llaços de negoci existents entre Llatinoamèrica, el Mediterrani i Europa.