Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El catàleg de serveis de la regidoria de Comerç arriba a les botigues El díptic, del qual se n’estan distribuint 1.700 exemplars, inclou les accions que es porten a terme des del consistori per promoure el comerç urbà i de proximitat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El catàleg de serveis de la regidoria de Comerç arriba a les botigues

El díptic, del qual se n’estan distribuint 1.700 exemplars, inclou les accions que es porten a terme des del consistori per promoure el comerç urbà i de proximitat.
La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Rubí ha començat a repartir aquesta setmana el catàleg de serveis que s’ofereix de forma gratuïta entre els comerços de la ciutat. El díptic del catàleg de serveis és un recull de totes les accions que du a terme aquesta regidoria per tal de promoure el comerç urbà i de proximitat i, alhora, potenciar l’oferta comercial de Rubí. En total s’han distribuït més de 1.700 exemplars pels establiments de la ciutat (640 al comerç de detall, 369 a bars, restaurants, gelateries i cafeteries, 146 a perruqueries i centres de bellesa, 100 a activitats relacionades amb la sanitat i la resta, fins a completar tots els sectors).

El catàleg de serveis és fruit de la voluntat de la regidoria de Comerç d’informar a tots els establiments de les polítiques comercials que està desenvolupant l’Ajuntament de Rubí. Arran d’una enquesta realitzada entre el teixit comercial de la ciutat es va detectar cert desconeixement de l’oferta de serveis de l’àrea. Per aquesta raó, l’administració local ha volgut reforçar aquesta informació entre els principals beneficiaris d’aquestes polítiques comercials. D’aquí que al catàleg es pugui trobar tota la informació relacionada amb subvencions i premis, bonificacions en la taxa de residus comercials, formació i assessorament i campanyes comercials, fires i mercats.