Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El carrer Sant Gaietà continua tallat al trànsit com a conseqüència de les afectacions de la pluja Ahir a la tarda, el consistori va desactivar el Pla de Protecció Civil per risc de pluges, tenint en compte la previsió meteorològica. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El carrer Sant Gaietà continua tallat al trànsit com a conseqüència de les afectacions de la pluja

Ahir a la tarda, el consistori va desactivar el Pla de Protecció Civil per risc de pluges, tenint en compte la previsió meteorològica.
La confluència entre els carrers Sant Gaietà, Sabadell i Nou continua tancada al trànsit rodat com a conseqüència de les obres de reparació del ferm que s’estan portant a terme en aquest tram. Recordem que les intenses precipitacions caigudes el passat dimarts van obstruir el clavegueram d’aquest encreuament de carrers, fet que va provocar danys a l’asfalt d’aquesta zona.

Des d’ahir s’estan realitzant els treballs de reforma del ferm, que consisteixen en aixecar l’asfalt malmès i col·locar-hi una nova capa. Aquesta última fase segurament no es podrà realitzar fins la setmana vinent.

A hores d’ara, aquest tram està tallat al trànsit. De cara al cap de setmana, i si la pluja permet dur a terme part de les obres, es podria obrir aquesta confluència a la circulació.

Pla per risc de pluges, desactivat
Ahir a la tarda, i tenint en compte que la previsió meteorològica és favorable, el consistori va desactivar el Pla de Protecció Civil per risc de pluges, que havia activat de manera preventiva aquest dimarts.