Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CAP Sant Genís mostra la medicina tradicional equatoriana amb l'exposició 'Salut verda' És una producció de Creu Roja que compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Rubí, la Diputació de Barcelona i el Consorci Sanitari de Terrassa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El CAP Sant Genís mostra la medicina tradicional equatoriana amb l'exposició 'Salut verda'

És una producció de Creu Roja que compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Rubí, la Diputació de Barcelona i el Consorci Sanitari de Terrassa.
El Centre d’Atenció Primària (CAP) Sant Genís es convertirà a partir de dimarts, 29 de gener, i fins al 7 de febrer, en una improvisada sala d’exposicions. Els pacients podran ocupar el temps d’espera abans d’entrar a la consulta veient diferents plafons que mostren la medicina tradicional de les poblacions indígenes de l’Equador i com entenen la salut de forma integral, quina és la seva concepció del món, de respecte a la natura, a la terra i als fruits que dona.

L’exposició, que porta per títol “Salut Verda. Salut indígena a l’Equador”, mostra els coneixements que de medicina tradicional posseeixen i apliquen els indígenes. El material exposat al CAP és només una petita part de tota l’exposició que, de poder mostrar-se sencera, ocuparia uns 200 m2. La mostra es podrà visitar a partir de les 18 h del dimarts, 29 de gener, en horari de funcionament del CAP, de 8 del matí a 20 h.