Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CAP Sant Genís, a punt d'obrir les portes El 3r CAP començarà a donar servei el 17 de desembre. El nou centre atendrà unes 11.000 persones de la banda oest de la riera. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El CAP Sant Genís, a punt d'obrir les portes

El 3r CAP començarà a donar servei el 17 de desembre. El nou centre atendrà unes 11.000 persones de la banda oest de la riera.
Viure a una o altra banda de la riera és el que marcarà quins són els rubinencs que, a partir del 17 de desembre s’hauran de visitar al 3er CAP, o CAP Sant Genís. Tots aquells que estiguin empadronats a la banda oest de la riera, o el que és el mateix, als barris de Can Fatjó, Font de la Via, la Plana del Castell, Can Serrallac, Sant Jordi Parc, Can Xercavins i totes les urbanitzacions (Avets, Can Serrafossà, la Perla, Can Ximelis, Sant Muç, Can Mir, Castellnou, Can Barceló, Vallès parc i Can Solà) són els potencials usuaris d’aquest equipament. La xifra total de persones volta les 11.000 i actualment són ateses majoritàriament al CAP Mútua del carrer Prat de la Riba. Tots aquests ciutadans i ciutadanes rebran a casa seva informació sobre el nou CAP que, a partir del 10 de desembre posarà a disposició dels nous usuaris un servei d’atenció telefònica i una adreça electrònica per atendre qualsevol dubte.

Més informació