Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El camp de golf de Rubí, un dels espais dels Eurogames 08 El camp de Can Sant Joan a Rubí acollirà un torneig de golf els dies 25 i 26 de juliol. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El camp de golf de Rubí, un dels espais dels Eurogames 08

El camp de Can Sant Joan a Rubí acollirà un torneig de golf els dies 25 i 26 de juliol.
EuroGames 08, l’esdeveniment esportiu per a gais, lesbianes, transexuals i bisexuals d’Europa, que enguany compta amb uns 5.000 esportistes participants de fins a 28 disciplines diferents (aeròbic, bàdminton, bàsquet, ciclisme, patins en línia, golf, futbol, esquaix, handbol, hoquei o volei platja, entre d’altres), celebrarà el torneig de golf al camp de Can Sant Joan a Rubí, en coordinació amb les regidories de la Dona i d’Esports de l’Ajuntament de Rubí.

Els dies 25 i 26 de juliol de 9 a 20 h participaran en una exhibició una vuitantena de persones dividides en les categories d’individual femení i masculí i en les subcategories de scratch i handicap.

És la primera vegada en 14 anys que EuroGames se celebra en una ciutat al sud d’Europa. Enguany tindrà lloc a Barcelona del 24 al 27 de juliol, amb la intenció de traspassar l’àmbit esportiu per convertir-se en plataforma de lluita contra la discriminació per l’orientació sexual i la diferència de gènere. De forma paral•lela a les competicions esportives, també es realitzaran altres activitats culturals com ara conferències, exposicions, concerts, cinema o teatre a diferents escenaris de la ciutat comtal. Per a més informació es pot consultar la web www.2008.eurogames.info.