Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El bus no passarà per l’illa de vianants els dissabtes a la tarda i els diumenges La modificació afecta a la L1 que és l’única que circula per l’illa. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El bus no passarà per l’illa de vianants els dissabtes a la tarda i els diumenges

La modificació afecta a la L1 que és l’única que circula per l’illa.
A partir del pròxim dissabte els busos deixaran de circular per l’illa de vianants durant els caps de setmana. El bus de la línia L1, l’únic que passava per l’lilla de vianants el cap de setmana, modificarà el seu recorregut els dissabtes per la tarda i els diumenges. El regidor de Seguretat i Mobilitat, Josep Antoni Serra, ha explicat: “Cada vegada més ciutadans utilitzen l’illa de vianants com a eix de passeig. L’èxit d’aquesta aposta s’ha constatat i això fa que no es pugui garantir la seguretat. Per això des de Mobilitat, Protecció Civil i Policia Local s’ha decidit que val més suspendre la circulació de busos en els moments en que més vianants hi ha, és a dir, la tarda del dissabte i tot el diumenge”.

D’aquesta manera, a partir del dissabte a les 15 hores, el bus de la línia L1 circularà pel carrer Edison fins al Passeig de la Riera (comarcal 1413). Anirà per aquesta via fins a la parada de Prat de la Riba. En aquest punt, el bus recuperarà el seu recorregut habitual. La modificació afecta a tres parades (Plaça Pearson, Francesc Macià i Plaça Catalunya). D’altra banda, al seu recorregut alternatiu pel Passeig de la Riera el bus farà una aturada a l’Escardívol. El regidor Serra ha comentat que un estudi a les parades afectades desvetlla que el número de usuaris és molt baix a la franja de la modificació per això, el nombre d’afectats serà molt reduït.

Pel que fa a la informació, el responsable municipal de Seguretat i Mobilitat ha garantit que abans del pròxim dissabte, “es modificaran els horaris a les parades afectades”, per tal que els usuaris s’assabentin dels canvis.

Serra ha assenyalat que els resultats dels estudis d’ús del transport públic són òptims. “Volem apropar el centre als ciutadans sense necessitat dels cotxes. Si s’escau, malgrat que encara no cal, posarem més zones taronja. Aquest sistema està funcionant molt bé”, ha dit satisfet.