Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El bon temps acompanya la Fira de Sant Galderic 2011 Més d’un centenar de persones assisteixen a la inauguració de l’exposició de música local al Castell. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El bon temps acompanya la Fira de Sant Galderic 2011

Més d’un centenar de persones assisteixen a la inauguració de l’exposició de música local al Castell.
La bonança ha acompanyat aquest cap de setmana els actes de la XVII Fira de Sant Galderic i els rubinencs i rubinenques han participat de forma activa en les diverses propostes lúdiques que les prop de 40 entitats i associacions de la ciutat que han participat en l’edició d’enguany han organitzat en el carrers i places del nucli antic, així com en la plaça Doctor Guardiet on ha tornat a instal·lar-se després de les obres de remodelació que van acabar al febrer.

Les activitats, que van començar amb el tradicional tast de vins que aquest any s’ha traslladat a la Masia Can Ramoneda amb la participació d’unes 40 persones, es van celebrar de forma concentrada dissabte passat amb prop d’un centenar de parades entre artistes i artesans, agroalimentació, la trobada de plaques de cava al matí, la 8ª Fira Retro Clàssic Rubí (Automòbils antics) que va generar durant tot el dia un gran moviment de gent, el concurs de pintura Daniel Bas que va quedar desert, els concerts, els gegants, els espectacles infantils, les cercaviles musicals, etc.

L’organització de la fira ha informat que els nombres guanyadors de la panera amb productes de la fira han estat el 707 (família Galzeran Templado) i del val de compra de 75 € de l’Associació comercial Rubí Centre el 2.044 (Aleix Ramoneda).

Però no han acabat els actes, ja que l’exposició que anualment organitza l’Associació Sant Galderic per recuperar elements de la identitat de la ciutat, que aquest any està dedicada a la música encara es podrà visitar al Castell fins al 30 de novembre. “Crònica de la música local. Rubí, segles XIX i XX”, que es va inaugurar divendres passat amb l'assistència de més d’un centenar de persones, es podrà visitar al Castell en l’horari habitual de l’equipament.