Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El bloc “Perfil de la ciutat” recull ressenyes setmanals de la qualitat de vida de la ciutadania L’Observatori de la ciutat de Rubí forma part d’aquesta xarxa amb nou ajuntaments més de ciutats similars. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El bloc “Perfil de la ciutat” recull ressenyes setmanals de la qualitat de vida de la ciutadania

L’Observatori de la ciutat de Rubí forma part d’aquesta xarxa amb nou ajuntaments més de ciutats similars.
La desena de municipis que integren la Xarxa de “El Perfil de la ciutat” publiquen un bloc a la xarxa que, de forma setmanal, inclou reflexions i articles relacionats amb la qualitat de vida de les més d’un milió de persones que hi viuen en tot aquest territori. El darrer article està relacionat amb l’evolució de l’ocupació i l’atur durant l’any 2011, que reflecteix l’evolució recent d’aquests valors als municipis que el formen (Barberà del Vallès, Granollers, Manresa, Mataró, Rubí, Sabadell, Santa Coloma de Gramanet, Terrassa, Vic i Vilanova i la Geltrú) que no s’allunyen gaire de l’augment mitjà de l’atur a la resta de Catalunya, amb valors entre el 7,1% i el 12,4% d’increment, amb tres municipis que es troben per sota i set per sobre la mitjana catalana.

Així, al llarg de l’any a través d’aquest web, s’anirà donant informació en forma d’articles, elaborada pels integrants d’aquesta xarxa d’observatoris municipals, relacionats amb els temes que tracten (habitatge, demografia, població, economia, societat, etc.), i els actes que com a grup organitzen. Unes reflexions que oferiran diversos punts de vista amb un llenguatge menys especialitzat i adreçat al gran públic ja que té una marcada vocació didàctica i divulgadora, i amb canals d’interacció i debat amb els lectors i usuaris de les estadístiques que elaboren aquests 10 serveis municipals. A més, el bloc inclou les diverses publicacions que van elaborant els diversos observatoris així com “El Perfil de la ciutat. Edició 2011” que també es pot consultar en línia.

L’Observatori de la Ciutat és un servei de l’Ajuntament de Rubí que elabora i difon totes les dades, estadístiques, estudis i informes sobre la ciutat per tal de conèixer millor la realitat de la ciutat a nivell demogràfic, social, territorial, econòmic, cultural, etc.