Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ball commemoratiu del Dia internacional de les dones, un dels actes més participatius Durant tot el mes de març s’han organitzat diverses activitats per tal de celebrar aquesta efemèride. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El ball commemoratiu del Dia internacional de les dones, un dels actes més participatius

Durant tot el mes de març s’han organitzat diverses activitats per tal de celebrar aquesta efemèride.
La commemoració del Dia internacional de les dones ha estat “tot un èxit”, segons el regidor responsable del Comissionat de Polítiques d’Igualtat, Jaume Buscallà. El ball de dones, en el qual hi van participar 120 persones; la representació de l’obra teatral “La maternitat d’Elna”, que va comptar amb l’assistència de 230 persones (180 d’elles eren dones); i la lectura del manifest, que van presenciar un centenar de rubinencs i rubinenques, han estat tres de les activitats més participatives del programa d’actes per commemorar el Dia internacional de les dones.

Al llarg de tot el mes de març s’han organitzat més d’una trentena d’activitats per a celebrar aquesta efemèride. Buscallà ha destacat la bona col·laboració que s’ha establert amb les entitats de la ciutat a l’hora de confeccionar el programa d’actes.

El regidor també ha valorat positivament el fet que, “malgrat que la línia d’austeritat i d’estalvi marcada pel context econòmic actual enguany ha obligat a substituir el tradicional sopar de dones per un ball i a suprimir el vermut durant la lectura del manifest, les diferents activitats organitzades han gaudit d’una bona participació”. Segons Buscallà, “és gratificant comprovar que, malgrat tot, la gent continua responent a aquesta crida”.

Altres activitats destacades del programa d’actes han estat el recital poètic “El tren de la igualdad”, el cinefòrum que va girar al voltant de la pel·lícula “La sonrisa de Mona Lisa” i la conferència sobre la risoteràpia i el cant de mantres, entre d’altres.