Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 87% dels alumnes de P3 podrà estudiar a l'escola escollida en primera opció La matriculació als centres tindrà lloc entre el 30 de maig i el 3 de juny. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El 87% dels alumnes de P3 podrà estudiar a l'escola escollida en primera opció

La matriculació als centres tindrà lloc entre el 30 de maig i el 3 de juny.
L’oferta de places escolars a Rubí, tant a primària com a secundària, cobreix suficientment la demanda. A primària, un total de 682 nens i nenes accediran a les 725 places que s’han ofertat a P-3, la mateixa diferència de 43 places vacants que s’ha produït en les places de primer d’ESO, on un total de 384 alumnes cobriran les 427 places ofertades. Aquestes dades podrien variar amb noves incorporacions d’alumnes inscrits fora de termini.

Els centres escolars mostren des de dilluns el resultat de la preinscripció amb les llistes d’admesos penjades als seus taulells. Una informació que també es pot consultar per internet a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Rubí www.ajrubi.net La matriculació s’iniciarà el 30 de maig i es tancarà el 3 de juny.

Preinscripcions d’Educació Infantil (0-3 anys)

Els pares que han preinscrit els seus fills a una les dues escoles bressols municipals, coneixeran si han estat acceptades les seves sol·licituds a partir del divendres, 27 de maig.
En total s’han presentat 206 sol·licituds per a una oferta de 192 places.