Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 35è Cros de Rubí recupera els circuits urbans del bosc de Ca n’Oriol La cursa, per a corredors d’entre 5 i 34 anys, serà diumenge 17 de febrer. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El 35è Cros de Rubí recupera els circuits urbans del bosc de Ca n’Oriol

La cursa, per a corredors d’entre 5 i 34 anys, serà diumenge 17 de febrer.
Amb una ubicació diferent d’on s’ha organitzat en els darrers anys, el pròxim diumenge 17 de febrer es disputarà la 35ª edició del Cros de Rubí a circuits delimitats al bosc de Ca n’Oriol, on s’havia d’haver celebrat l’any passat però que es va suspendre per la meteorologia adversa que va patir la ciutat a principis de febrer de 2012.

La nova edició, que “torna a organitzar-se al bosc de Ca n’Oriol a petició dels responsables de la Unió Atlètica Rubí (UAR) – ha dit el regidor d’Esports, Josep M. Castro,- és una de les fites més importants a nivell escolar per potenciar aquest esport entre els més joves”. De fet el regidor ha volgut “encoratjar a tots el membres de la família” a participar en aquesta cursa en què poden arribar a participar entre 2000 i 2.500 persones. Por la seva banda, el president de la UAR, José Manuel Santamaria, ha assenyalat que per l’entitat ha estat “molt important tornar a l’espai natural del bosc de Ca n’Oriol, on hem dissenyat diversos circuits que creiem força adients per aquesta pràctica esportiva”.

Les inscripcions estan obertes fins al dimecres 13 de febrer, i es poden realitzar per internet a través del web del Cros, impulsat per la Unió Atlètica Rubí (UAR), que organitza aquest esdeveniment esportiu amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí. Els escolars han de tramitar les seves inscripcions al Cros a través del respectius professors d’Educació Física. Les inscripcions són gratuïtes, excepte les de la Cursa Open(nascuts al 1994 i anys anteriors), que té un cost de 3 euros en concepte de tramitació de la llicència.

Un total de 16 curses

Seran precisament els participants inscrits en aquesta categoria Open els que començaran la primera de les setze curses que es faran diumenge 17 de febrer a Ca n’Oriol, entre les 9 h en què comença la primera i les 13.30 h en què comença la darrera. S’han establert quatre circuïts en funció de les edats dels participants que són un mini (600 m) pels nascuts entre 2006 i 2007, un curt (1.300 m) pels nascuts entre 2004 i 2005, i un mitjà (1.900 m) i un llarg (2.500 m) per la resta de participants, fins al 34 anys complerts, que faran diverses combinacions de les quatre propostes en funció de les seves edats.