Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 32è Cros Escolar de Rubí arriba el 20 de desembre Poden participar infants i joves nascuts des de 2003 a 1991. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El 32è Cros Escolar de Rubí arriba el 20 de desembre

Poden participar infants i joves nascuts des de 2003 a 1991.
L’Ajuntament de Rubí, amb la col·laboració de la Unió Atlètica de Rubí (UAR), organitzen el pròxim diumenge 20 de desembre el 32è Cros Escolar de Rubí pel qual esperen “comptar amb la participació d’uns 2.000 escolars”, segons el regidor d’Esports, Josep Antoni Serra, tenint en compte les participacions d’anys anteriors i les que hi ha hagut a les curses escolars de ciutats pròximes, ja que el cros es troba obert a tots el escolars del nostre entorn i no només als escolars de Rubí.

El campionat tindrà lloc al circuit de cros de la pista d’atletisme de Can Rosès a partir de les 9.45 h, quan començaran les primeres competicions dels juvenils masculins que hagin nascut del 1991 al 1993: Posteriorment, aniran sortint la resta de categories amb una diferència d’entre 15 a 25 minuts, fins a la darrera cursa que serà la dels més petits, nascuts entre 2002 i 2003, que començarà a les 13.05 h. Les distàncies de cada cursa varien en funció de la categoria i van des dels 650 metros dels prebenjamins fins als 2.426 dels juvenils masculins.

Tots els participants rebran un obsequi i hi haurà un trofeu acreditatiu per als 3 primers classificats de cada cursa i una medalla del 4t. al 10è classificat.

D’altra banda, la Unió Atlètica Rubí dotarà als 10 primers rubinencs i rubinenques classificats de cada categoria amb una beca d’un mes per a la seva escola d’atletisme per potenciar la pràctica d’aquest esport entre els escolars de la ciutat.

Les inscripcions, que acaben el pròxim 17 de desembre, es poden fer als centres escolars, posant-se en contacte amb els professors d’Educació Física, i a través de la pàgina web de l’Ajuntament.