Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 25% dels treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Rubí fan vaga 800 persones s’han concentrat a les 12h davant el consistori https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El 25% dels treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Rubí fan vaga

800 persones s’han concentrat a les 12h davant el consistori
167 treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Rubí han secundat la convocatòria de vaga general convocada per avui arreu del país per protestar contra la reforma laboral aprovada recentment pel govern estatal. Aquesta xifra és un 24,8% de la plantilla, formada per 673 persones.

El consistori ha pactat amb els representants sindicals d’UGT i CCOO uns serveis mínims que s’estan acomplint al 100% i que es tradueix en 53 treballadors que cobreixen tots els serveis municipals.

A les 12 del migdia s’han concentrat 800 persones a la plaça de l’Ajuntament i s’ha previst una nova concentració a les 16.30h a l’Escardívol. Els manifestants es dirigiran cap a l’estació de Ferrocarrils per participar a la manifestació general convocada aquesta tarda a Barcelona.

La Policia Local ha informat que no s’ha produït cap incident destacable al nucli urbà ni a les zones industrials de la ciutat on, a primera hora d’aquest matí, s’han concentrat piquets informatius.