Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 2 de març es posa en funcionament el nou sistema d'accés a l'illa de vianants Més de 80 persones ja han sol•licitat la nova acreditació. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El 2 de març es posa en funcionament el nou sistema d'accés a l'illa de vianants

Més de 80 persones ja han sol•licitat la nova acreditació.
Està previst que avui dilluns, 2 de març, es posi en marxa el nou sistema d’accés a l’illa de vianants, que consisteix en un dispositiu de pilones automàtiques que s’activen mitjançant una targeta de proximitat i una identificació.

L’Ajuntament de Rubí distribuirà al llarg d’aquesta setmana les noves acreditacions a una vuitantena de persones, tot i que es calcula que es podria arribar al centenar. Per altra banda s’ha denegat setze sol•licituds, majoritàriament perquè els sol•licitants no residien a la zona inclosa a l’illa de vianants.

Com a mesura preventiva, durant la primera setmana de posada en funcionament de les pilones automàtiques es mantindrà la presència del personal de control i vigilància en els punts habituals d’accés davant de possibles problemes que pugin sorgir; tant de funcionament inicial del sistema automàtic com de les dificultats que els usuaris pugin tenir amb les noves acreditacions.

Durant aquest mateix període, és a dir, del 2 al 9 de març, encara es podrà fer servir de forma excepcional l’antiga acreditació d’accés a l’illa de vianants. Per una banda, per tal de què els usuaris s’adaptin al nou sistema d’accés i, per l’altra, perquè els possibles sol•licitants que encara no hagin presentant la documentació necessària ho puguin fer durant aquest període. A partir del 9 de març ja no s’hi podrà accedir amb les autoritzacions antigues.