Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 15 de febrer s’obre el període per presentar projectes a la 6ª edició dels Premis al Civisme Els guanyadors es donaran a conèixer el 15 de març, durant l’acte de lliurament de guardons. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El 15 de febrer s’obre el període per presentar projectes a la 6ª edició dels Premis al Civisme

Els guanyadors es donaran a conèixer el 15 de març, durant l’acte de lliurament de guardons.
A partir del proper dimecres, 15 de febrer, totes aquelles entitats, col·lectius i persones a títol individual que vulguin optar als Premis al Civisme 2011 poden presentar els seus projectes al registre de l’Ajuntament de Rubí. Les candidatures han de ser accions, activitats o projectes que s’hagin realitzat a Rubí –ja sigui a tota la ciutat o en un àmbit concret–, en el termini comprès entre gener i desembre de 2011, i que fomentin el civisme i la millora de la convivència al municipi. El termini per poder presentar els treballs finalitzarà el 29 de febrer.

Enguany, l’Ajuntament de Rubí ha recuperat aquests guardons, amb els quals es reconeixerà aquell projecte cívic, concret, participatiu i executable més destacable. L’objectiu d’aquests premis és distingir aquelles accions, activitats o projectes que fomenten el civisme i la millora de la convivència a la ciutat.

Un jurat avaluarà totes les propostes presentades i emetrà un veredicte que es farà públic el dia del lliurament dels guardons, el pròxim 15 de març. Els tres millors projectes rebran un reconeixement i, a més, el guanyador d’aquesta 6ª edició serà premiat amb 1.000 euros en metàl·lic.