Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 14 de setembre se celebra la 15a Fira del Joc i de l’Esport al Carrer, suspesa al juny per culpa de la pluja Inicialment, l’activitat estava prevista el dia 8 de juny però es va haver de cancel·lar com a conseqüència de les intenses precipitacions previstes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El 14 de setembre se celebra la 15a Fira del Joc i de l’Esport al Carrer, suspesa al juny per culpa de la pluja

Inicialment, l’activitat estava prevista el dia 8 de juny però es va haver de cancel·lar com a conseqüència de les intenses precipitacions previstes.
L’Ajuntament de Rubí ha fixat una nova data per a celebrar la 15a edició de la Fira del Joc i de l’Esport al Carrer. Serà el dissabte 14 de setembre, entre les 17:00h i les 21:00h, a la rambla del Ferrocarril. Inicialment, l’activitat estava programada el 8 de juny, però es va haver de suspendre com a conseqüència de la previsió meteorològica, que anunciava fortes pluges.

Així, el 14 de setembre, múltiples jocs, tallers i activitats esportives organitzades per una trentena d’entitats i associacions tornaran a omplir d’infants, joves i les seves famílies aquest espai de la ciutat. Aquesta proposta lúdica per a les famílies promou les activitats del joc i el valor de la convivència, intentant recuperar les tradicions del lleure i de l’intercanvi lúdic al carrer entre persones de diferents edats, cultures i capacitats.

Enguany, una dotzena d’entitats del Consell Municipal de Cooperació se sumen a la fira amb l’organització de l’activitat “Juga d’una altra manera”. Totes elles muntaran un conjunt d’estands a la rambla del Ferrocarril, on els visitants trobaran jocs i tallers típics d’altres països.

Com sempre, la fira també comptarà amb activitats diverses relacionades amb el joc i l’esport, des de la pràctica de waterpolo, tennis, zoorball, tirs a cistella, atletisme o futbol 3x3, passant per tallers de manualitats, de maquillatge, de pintura de samarretes i de bijuteria, fins a una ballada i passejada de gegants, jocs tradicionals o la representació d’un conte per part dels pares, entre d’altres.