Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

edRA organitza una jornada de portes obertes per informar sobre l’oferta educativa dels graus mitjans i superior pel curs 2014-2015 La setmana vinent s’inicia la preinscripció per a les proves d’accés pels ensenyaments d’Arts Plàstiques i Disseny 2014. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

edRA organitza una jornada de portes obertes per informar sobre l’oferta educativa dels graus mitjans i superior pel curs 2014-2015

La setmana vinent s’inicia la preinscripció per a les proves d’accés pels ensenyaments d’Arts Plàstiques i Disseny 2014.
L’Escola d’Art i Disseny de Rubí edRa organitza el pròxim dilluns 10 de març una jornada de portes obertes pels nous alumnes que, de cara al curs 2014-2015, vulguin conèixer l’oferta educativa dels graus mitjans i superiors d’arts plàstiques i disseny que es poden estudiar en aquest centre públic rubinenc.
Durant la trobada, els estudiants i les seves famílies podran saber quins són els requisits d’accés per a aquests estudis, el contingut i les matèries de cadascun dels plans i les possibles sortides professionals, entre d’altres informacions.
La primera sessió, que es farà a les 18 h, serà la del cicle superior de Projectes i direcció d’obres de decoració; mentre que a la segona, que començarà a les 19 h, es donarà tota la informació dels dos cicles de grau mitjà que es poden estudiar edRA: Disseny gràfic interactiu i Serigrafia artística.
Totes aquelles persones que no puguin assistir aquest dia, o necessitin una explicació personalitzada i vulguin conèixer les instal·lacions d’edRa, podran demanar hora per concertar una trobada amb els responsables de l’Escola trucant al telèfon 93 588 77 02, de dilluns a divendres de 10 a 14 h, i també dimarts i dijous de 16 a 19 h.

Provés d’accés

Per accedir a aquest tipus d’ensenyaments, és necessari realitzar unes proves d’accés que permetin acreditar unes aptituds mínimes als alumnes que volen cursar aquesta formació. El Departament d'Ensenyament ha convocat ja aquestes proves d'accés per als cicles formatius de grau mitjà i superior d'arts plàstiques i disseny, per les quals el període d’inscripció s’inicia entre el 10 i el 19 de març i s’ha de realitzar per via telemàtica a través del web del departament de la Generalitat de Catalunya. La prova d'accés consta d’una part comuna i una altra d’específica, que permeten acreditar la maduresa en relació amb les competències bàsiques de l'educació secundària obligatòria (ESO) i demostrar les aptituds i els coneixements artístics necessaris per cursar amb profit els ensenyaments d'arts plàstiques i disseny.